phone

  Call +31 181 626370

mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programmeren

Het “brein” van de installatie is in de industrie vaak een PLC. De PLC neemt aan de hand van ingangssignalen of timers verschillende, door ons geprogrammeerde, beslissingen. Op deze manier kunnen verschillende onderdelen van een installatie aangestuurd worden. Denk hierbij aan aansturing van bijvoorbeeld: motoren, pompen, lampen of robotbewegingen.

Een machine wordt tegenwoordig vaak uitgerust met een touchscreen (HMI) zodat het touchscreen actuele machinefeedback kan geven. Natuurlijk kan de gebruiker de machine ook besturen via dit touchscreen, dit is vergelijkbaar met een app op een smartphone. Dit “HMI programma” kunnen wij volledig naar de wensen van de klant ontwikkelen.

Ook zaken als: datalogging, big data, online acces, remote control, Industriële netwerken, positionering, servo aansturingen, productherkenning, pomp- en motoraandrijving zijn zaken die in ons bedrijfsportefolio passen.

Wat betreft de PLC's en HMI's maken wij voornamelijk gebruik van Siemens hardware, wat bekend staat om zijn robuuste en betrouwbare werking.

Software

Einsteinweg 1b   3208 KK Spijkenisse   The Netherlands    0181 626370   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.